A szív védelmére: Dr.Dézsi MagneQ10 tabletta

A szív védelmére: Dr.Dézsi MagneQ10 tabletta
A szív védelmére: Dr.Dézsi MagneQ10 tabletta A szív védelmére: Dr.Dézsi MagneQ10 tabletta
Fogyasztói ár: 4,953 Ft.
Darab  

60 db prémium minőségű, Q10, magnézium, E-vitamin és B6-vitamin tartalmú narancs ízű tabletta, nyírfacukorral (xilittel) ízesítve. Laktózmentes. Cukorbetegek is szedhetik. Ingyenes házhoz szállítással!

Termék leírása

informacioAmennyiben elolvasta, hogy milyen összetevőket tartalmaz a több orvos generáció tapasztalata alapján összeállított  elrágható tabletta, pontos ismereteket szerezhet a magnézium, a Q10, a B6 vitamin és az E vitamin – mint az étrend-kiegészítőnk fő alkotóelemeinek – élettani hatásairól. A tabletta összeállítása során azt az elsődleges szempontot vettük figyelembe, hogy azok, akik nap mint nap stresszben élnek, fokozott nyomás alatt dolgoznak vagy figyelve egészségükre rendszeresen sportolnak minden nap biztosan hozzájussanak ezen összetevők szükséges mennyiségéhez.

A mindennapos stressz próbára teszi idegrendszerünket és keringésünket egyaránt, ami számos kellemetlen és nehezen megfogható panaszt produkál. 

Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelést! Azonban rágótablettánk hatóanyagai segítenek abban, hogy jótékony hatásukkal fokozottabban vigyázhassunk arra, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: az egészségünkre.

warning-icon

Figyelmeztetés: A Dr.Dézsi MagneQ10 tabletta nem gyógyszer! Nem helyettesíti a mindennapos kiegyensúlyozott táplálkozást! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendetés az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: